INDOP, razvoj, proizvodnja, servis kogeneracij

Smo inovativno in hitro razvijajoče se podjetje za razvoj, proizvodnjo in servis enot za soproizvodnjo toplotne in električne energije (SPTE).

 

Ponujamo učinkovite sisteme soproizvodnje toplotne in električne energije, ki nudijo dobre prihranke ter občutno znižajo stroške porabe energije.
Energetski prihranki znašajo tudi do 25 %, investicija pa se lahko povrne že v 5 letih.

 

Prepričani smo, da boste skupaj z našimi strokovnjaki prišli do prave rešitve ter z naložbo v SPTE enoto postali del tistih, ki ohranjajo naravo čisto, zeleno in zdravo tudi za prihodnje rodove!

SPOROČILA ZA JAVNOST

1.6.2016

Intervju: Matej Sevčnikar, direktor podjetja Indop

Vabljeni, da si na spletni strani Gospodarskega interesnega združenja za distribucijo zemeljskega plina, preberete intervju z Matejem Sevčnikarjem, direktorjem podjetja Indop.
1.4.2016

Vabljeni na IFH/INTHERM 2016

Obiščite nas na mednarodnem sejmu ogrevanja, klimatizacije in sanitarne tehnike IFH/INTHERM 2016, ki bo od 5. do 8. aprila 2016 v Nürnbergu, Nemčija.
29.3.2016

Hannover Messe 2016 - VABILO

V času med 25. in 29. aprilom 2016 bo v nemškem mestu Hannover pod okriljem Deutsche Messe AG potekal največji svetovni sejem na področju industrijske tehnologije. Indop bo na sejmu predstavljal lastne mikro SPTE enote.